SUPA DE ROSII COAPTE

supa rosii coapte.jpg
SUPA DE ROSII COAPTE
Ingrediente:

1 kg rosii
5 morcovi
patrunjel radacina cu tot cu frunze
ceapa verde
3 catei de usturoi
cimbru verde
busuioc verde
sare de mare grunjoasa
ulei de masline
piper mozaic
sare de mare


Mod de preparare
Rosiile se spala si se taie in doua.

Morcovii, radacinile de patrunjel, ceapa verde, usturoiul se curata si se spala.

Se pun toate legumele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se presara sarea de mare, piper, crengute de cimbru, busuioc si se stropesc cu ulei de masline.

Se incinge cuptorul la 200 grade C si se da tava la cuptor pentru 30 - 35 minute pana se inmoaie si se rumenesc rosiile.

Se scoate tava din cuptor,se lasa putin sa se raceasca, apoi se pun paseaza rosiile in blender .

Se mai adauga sare si piper dupa gustul fiecaruia si putin ulei de masline.

Se poate servi atat calda cat si rece, alaturi de cateva crutoane de paine.

S-aveti pofta!


sursa: http://www.gustos.ro
08/31/2014 17:42:58
ladaverde
Abonează-te si primește ultimele noutăți
LADA VERDE
Giera
Cod: 307215
judet Timis
e-mail: ladaverde@yahoo.com
telefon: 0764799500
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one